Brinite za kiwi

TRIKOVI I SAVJETI

1. PAŽLJIVO PROČITAJTE I SLIJEDITE UPUTE O ODRŽAVANJU

2. ODJEĆU PERITE NA ŠTO NIŽIM TEMPERATURAMA I MANJEM BROJU OKRETAJA

3. ODJEVNE PREDMETE SAČINJENE OD VIŠE BOJA PERITE U PERILICI BEZ BOJAZNI

4. HOUSE OF KIWI ODJEĆU SUŠITE NA SVJEŽEM ZRAKU, A NE U SUŠILICI

5. SVOJE ODJEVNE PREDMETE SLOBODNO… POŠIŠAJTE

Frotir je vrsta pletenine tako da tkanina s obje strane ima vidljive petlje. Svaka nit je petlja ili mala omčica i lako se može dogoditi da se prilikom zapinjanja za male oštre predmete poneka nit izvuče. U tom slučaju samo ju lagano 'pošišajte' škaricama bez straha da će se izvlačenje nastaviti!

6. UŽIVAJTE U PODSTAVI

Na unutrašnjoj strani House of Kiwi odjevnih predmeta nalazi se 100% pamučna podstava. Podstava je originalni House of Kiwi dizajn s istaknutim simbolima modne kuće.

7. BUDITE NJEŽNI S DRUKERIMA

Velik broj naših modela otkopčava se i zakopčava pomoću zlatnih drukera. Iako dobro pričvršćeni za materijal, drukeri mogu puknuti ukoliko ih brzo i jako potežete prilikom otkopčavanja. Zato – budite nježni.

8. KORISTITE USLUGE LOKALNIH KROJAČICA

Naša odjeća dolazi u nekoliko različitih veličina, no zbog nedostatka elastina može se dogoditi da vam odjevni predmet i dalje ne pristaje savršeno. U tom slučaju, potičemo vas da koristite usluge lokalnih krojačica koje će vašu haljinu po potrebi suziti, skratiti i prilagoditi vašoj tjelesnoj građi.

9. KUPAJTE SE I SUNČAJTE

House of Kiwi voli sunce i more. Sve naše boje su postojane i otporne na utjecaj sunčevih zraka i morske soli

10. PRENAMIJENITE, PROSLIJEDITE, POKLONITE ILI PREPRODAJTE

Ako ste se zasitili svojeg House of Kiwi odjevnog predmeta, budite kreativni i slobodno ga redizajnirajte ili prenamijenite. Ako niste za to raspoloženi, proslijedite ga ili poklonite nekome tko će u njemu biti sretan!

Naš frotir je 100% pamučan kako bi bio ugodan za kožu te kao pravi prirodan materijal, ne sadrži elastin. Frotir je i vrsta pletenog materijala, što se vidi na njegovoj teksturi. Zbog svih specifičnosti frotira, House of Kiwi odjevnim predmetima potrebno je pokloniti više ljubavi i pažnje kada ih se nosi i održava (pere i suši).