Dostava i povrat robe

DOSTAVA

U Republici Hrvatskoj, dostava proizvoda vrši se u roku od 2 do 5 radnih dana od potvrde narudžbe. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom i petkom do 12 popodne biti će isporučene istog radnog dana. Narudžbe zaprimljene tijekom vikenda i neradnih dana biti će isporučene prvi idući ponedjeljak.

Za dostave izvan Republike Hrvatske dostavna služba jamči dostavu u roku od 8 dana od potvrde narudžbe ukoliko je narudžba primljena tijekom radnog dana.

Ukoliko se dostavljeni proizvod razlikuje od proizvoda kojeg je Kupac naručio i platio, Kupac je dužan obavijestiti House of Kiwi d.o.o. te ima pravo na novu dostavu koja će biti isporučena u roku od dva do pet radna dana od kada House of Kiwi d.o.o. primi obavijest o pogrešnoj dostavi. Ukoliko ne bude moguće isporučiti ispravnu narudžbu Kupac ima pravo na povrat novca.

Kupac je dužan pogrešnu dostavu poslati na adresu House of Kiwi d.o.o., Medovićeva 3, 10 000 Zagreb.

Troškovi dostave biti će uračunati tijekom obavljanja narudžbe.

Troškovi dostave unutar Republike Hrvatske iznose 35,00 HRK

Troškovi dostave za zemlje Europske unije iznose 250,00 HRK

Troškovi dostave za zemlje izvan Europske unije iznose 350,00 HRK

OŠTEĆENJE POŠILJKE

Pošiljke će biti zapakirane na način da se spriječi bilo kakva šteta tijekom redovnog rukovanja i dostave. U trenutku primitka pošiljke Kupac je dužan pregledati istu te utvrditi je li ista eventualno oštećena i sadrži li ista točan broj naručenih proizvoda, ukoliko bi pošiljka bila oštećena ili ne bi sadržavala točan broj proizvoda, Kupac je dužan to prijaviti dostavljaču te odbiti primitak takve pošiljke.

U tom slučaju Kupac je dužan obavijestiti House of Kiwi d.o.o. putem e-mail adrese info@houseofkiwi.com.

PRIMITAK POŠILJKE

Naručeni proizvodi biti će dostavljeni putem dostavljače službe na adresu koju je Kupac naznačio tijekom narudžbe. Ukoliko se Kupac ne zatekne na navedenoj adresi u trenutku dostavljač dostavlja pošiljku, dostavljač će ostaviti obavijest s kojom se pošiljka može podići u naznačenom poštanskom uredu. Ukoliko Kupac ne primi pošiljku od 8 dana, isti je dužan obavijestiti House of Kiwi d.o.o. na e-mail adresu info@houseofkiwi.com kako bi House of Kiwi d.o.o. utvrdio gdje se pošiljka nalazi.

POVRAT ROBE

Povrat nekorištene, odnosno nenošene robe može se izvršiti u roku od 14 dana od primitka iste. Ne može se izvršiti povrat korištene, odnosno nošene robe, kao i robe kojoj nedostaju etiketa ili originalno pakiranje.

Sve troškove vezane uz povrat robe snosi Kupac.

Nije moguće izvršiti povrat robe koja je na rasprodaji.

Kako biste zahtijevali povrat molimo Vas da koristite formular dostupan na dnu ove stranice kako biste nam olakšali pronalazak vaše narudžbe te što brži povrat. Molimo Vas, ispunite sve rubrike u formularu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi povrata, molimo kontaktirajte nas na e-mail info@houseofkiwi.com.

Nakon što zaprimimo vraćenu robu biti će potrebno 5-7 dana za obradu povrata.

U slučaju dopuštenog povrata možete birati između povrata novca ili zamjene proizvoda.

Povrat novca može trajati i do 30 dana ovisno o vašoj banci.

U slučaju međunarodnih povrata Kupac će biti dužan podmiriti i sve eventualne poreze i carine.